1. Kan ik als vrouw Double Tap nemen?
Absoluut. Double Tap is niet gebaseerd op hormonen, dus je kunt Double Tap nemen als een vrouw.

2. Hoe kan ik een vetverbrander zoals Double Tap gebruiken als ik een pre-workout neem zoals TOTAL WAR? Ik wil stimulanten niet overdrijven.
Om overmatig gebruik van stimulerende middelen te voorkomen, begin je met een half portie Double Tap. Zorg er bovendien voor dat je Double Tap ongeveer 3 tot 4 uur inneemt van een portie TOTAL WAR.

3. Hoe verschilt Double Tap van Mental Trigger van Redcon1?
Ik zie dat ze allebei cafeïne hebben, hoe verschillen ze?
Double Tap is een krachtige vetverbrander die sterke energie- en metabolisme stimulerende ingrediënten levert, terwijl Mental Trigger in de eerste plaats een cognitief versterkingssupplement is.

4. Kan ik Double Tap pre-training gebruiken in plaats van een pre-workoutsupplement?
Ja, maar de stimulerende effecten zijn niet zo uitgesproken.

5. Moet ik alle (3) capsules elke dag in één keer nemen?
Voor een optimaal resultaat, ja.

6. Als ik een gewone koffiedrinker ben, kan ik dan nog Double Tap nemen, zo ja, hoe?
We raden je aan om uw koffie-inname te beperken en aan te vullen met Double Tap. Probeer, zoals bij een pre-workout, je porties van Double Tap en andere stimulerende middelen zoals koffie uit te sparen.

7. Wanneer zou ik mijn laatste portie Double Tap voor vandaag moeten nemen om te voorkomen dat ik mijn slaap onderbreek?
Iedereen heeft een andere gevoeligheid voor stimulerende middelen. Als u de neiging heeft om gevoeliger te zijn, raden we aan om Double Tap vóór 16.00 uur af te sluiten. Als u minder gevoelig bent, raden we aan om Double Tap niet meer te gebruiken 4 uur vóór het naar bed gaan.

8. Moet ik Double Tap aflopen?
Het is altijd een goed idee om van stimulerende middelen af te gaan. Probeer 12 weken op 4 weken af. Je lichaam reguleert snel de effecten van cafeïne. De vetverbrandingseffecten veranderen niet, maar na verloop van tijd voel je misschien niet dezelfde hoeveelheid energie uit Double Tap. Dus stop na 4 weken gebruik gedurende 4 weken.

9. Moet ik elke dag Double Tap nemen om resultaten te zien?
Ja, consistentie is de sleutel tot de gewenste resultaten.

10. Wat zijn de belangrijkste vetverbrandende ingrediënten in Double Tap?
Acetyl L-Carnitine, groene thee-extract, watervrije cafeïne