Ik ben Jan Willem van der Klis

Ik ben Jan Willem van der Klis (op instagram kan je me vinden onder @jay_whey) en op moment van schrijven alweer 30 jaar oud. De laatste 10 jaar heb ik mij veel bezig gehouden met mijzelf ontwikkelen op kennisvlak op gebied van voeding, leefstijl en training. Tijdens mijn studie Gezondheidswetenschappen aan de universiteit van Wageningen ben ik begonnen als online coach, als hobby, naast zelf met regelmaat krachttraining.

Deze hobby is uit de hand gelopen; ik besteed mijn tijd nu aan het geven van personal training en het coachen van onder andere (wedstrijd)atleten;

ik help hen met het behalen van optimale resultaten en het behalen van hun optimale fysiek, door voeding, training, leefstijl en supplementen goed op elkaar af te stemmen. Daarnaast besteed ik een aanzienlijk deel van mijn tijd aan het schrijven en lezen van artikelen en aan het constant verbeteren van mijn kennis door middel van off- en online cursussen en opleidingen.

Zelf heb ik daarnaast ervaring mogen opdoen in het wedstrijdwereldje, waardoor ik beide kanten van de munt ken en daarnaast omdat juist in die laatste fases van een wedstrijdvoorbereiding het finetunen van alles zo belangrijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »
error: Alert: Content is protected !!